Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Manisa Büyükşehir Belediyesi Baba İlgilenir

Jandarma sit alanlarını kameralarla takibe aldı

Manisa'da son zamanlarda 1. derece arkeolojik sit alanları ile tarihi eser bölgelerinde artan kaçak kazı olayları sonrası Manisa İl Jandarma Komutanlığı sit alanlarına kamera sistemi konulduğunu belirterek suç ve suçlularla daha etkin bir şekilde mücadele edileceğini duyurdu.
Manisa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle: "Manisa İl Jandarma Komutanlığınca; 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarına Koruma Kanunu gereğince Manisa ili genelinde bulunan 1’inci derece arkeolojik sit alanları ile tarihi eser bölgelerinin korunması ile suç ve suçluluk ile mücadele kapsamında kamera sistemleri kurularak 24 saat esasına göre bu alanların takibi yapılmaya başlandı. Aynı bölgelerde gece ve gündüz şartlarında drone faaliyeti icra edilerek izinsiz kazı yapan şahısların yakalanması için kaçak kazı önleme faaliyetine de devam edilmektedir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel