Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

İnşaat malzemeleri içinde tarihi ikonalar bulundu

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bir ihbarı değerlendiren ekipler tarafından durdurulan araç içinde inşaat malzemeleri arasına gizlenmiş 5 adet tarihi ikona ele geçirildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri şehir dışından Manisa’ya tarihi ikonaların (Dini tablo) getirilerek aracı vasıtasıyla yurtdışına satılacağı bilgisine ulaştı. Şüpheliler Y.Ş. ve İ.Ş. isimli şahısların kullandıkları araç, Yunusemre ilçesinde ekipler tarafından durduruldu. Cumhuriyet savcısının talimatı ile yapılan arama sonucunda araç içinde inşaat malzemeleri arasına gizlenmiş 5 adet tarihi ikona ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alınırken kaçakçılık olayı ile ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel