Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Hırsızlık şüphelisinin evlerinde tarihi eserler ele geçirildi

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde 27 Kasım günü yaşanan hırsızlık olayını aydınlatmak için çalışan jandarma ekipleri, şüphelinin Turgutlu ilçesindeki iki ikametgahında yaptığı aramada, sikke ve tarihi objeler ele geçirdi.

Ahmetli’de 27 Kasım günü İ.Y. isimli şahsın evinde meydana gelen hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik olarak yapılan çalışmalarda, bugün saat 16.00 sıralarında şüpheli H.İ.O.’nun Turgutlu’daki iki ayrı adresinde jandarma ekipleri tarafından arama yapıldı. Aramada, antik dönemlere ait olduğu değerlendirilen 39 adet sikke ve obje, 5 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan aparat, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 5 adet dolu kartuş ele geçirildi. H.İ.O. gözaltına alınırken, olayla ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel