Öne Çıkanlar eğitim bir sen Mehmet Akın ramis şiyak WeWalk Akıllı Baston köprü çalışmaları

Denizli’de çalınan traktör Manisa’da bulundu

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde çalınan traktör, Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin fiziki ve teknik takibi sonucu Manisa’nın Kula ilçesinde yakalandı. Traktör sahibine teslim edilirken, hırsızlık yapan ve traktörle birlikte yakalanan şüpheli şahıs ise Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek gözaltına alındı.

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Denizli’nin Sarayköy ilçesinde 20 AGH 543 plakalı bir traktörün çalındığı ve bahse konu traktörün Kula ilçesinde olduğu istihbarını aldı. Hemen harekete geçen emniyet güçleri, yaptıkları fiziki ve teknik takip sonucu K.Y.(43) isimli şüpheli şahsın traktörle birlikte Seyitali Mahallesi 216 Sokak üzerinde olduğunu tespit etti. Şüpheli şahsı ve traktörü yakalamak için operasyon düzenleyen ekipleri, yaptıkları hummalı çalışmayla traktörü ve şüpheli şahsı ele geçirdi. İşlemleri için Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen şüpheli, Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek gözaltına alınırken, traktör ise sahibine teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel