Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Cep telefonu hırsızlığı kameraya yansıdı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir şahıs boş cep telefonu kutusu ile dolu cep telefonu kutusunu değiştirerek, 4 bin 500 TL’lik cep telefonu çalarak kayıplara karıştı.

Turgutlu ilçesi Altay Mahallesi Cevdet Öktem Caddesi üzerinde meydana gelen olayda işletme sahibi Kemal Aygün kısa süreliğine telefoncu dükkanını oğluna emanet etti. Cep telefonu dükkanına müşteri gibi giren şahıs elindeki boş kutu ile dolu kutuyu küçük yaştaki çocuğun dalgınlığından istifade ederek yer değiştirdi. Yaşanan hırsızlık olayı işyerinin güvenlik kamerasına yansırken işletme sahibi Kemal Aygün, 4 bin 500 TL değerindeki cep telefonunun çalındığını ifade etti. İş yeri sahibi Aygün güvenlik kamerası görüntülerini polise vererek şikayetçi olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel