Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak çankaya Gündem şehitler için kınama

Alaşehir’deki gıda zehirlenmesinde 2 kişinin tedavisi sürüyor

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde dün seyyar satıcıdan tavuklu pilav yedikten sonra fenalaşan ve gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan 7 kişiden 5’i dün taburcu edilirken hastanede normal servise çıkarılan bir çiftin tedavilerinin devam ettiği ve sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.

Alaşehir merkezde seyyar satıcıdan gün içerisinde farklı zamanlarda tavuklu pilav yiyen 7 kişi bir süre sonra kusma ve bulantı şikayetiyle Alaşehir Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Hastaneye gelen Furkan Ç. (19), Süleyman Kaya (52), Fatma Kaya (48), Ayfer A. (47), Gamze G. (24), Halil G. (26) ve Barış K. (25) hemen gıda zehirlenmesi şüphesiyle müşahede altına alındı. Hastanede tedavisi tamamlanan 5 kişi taburcu edilirken, Süleyman Kaya ve eşi Fatma Kaya bugün normal servise alınarak tedavilerine devam edildiği öğrenildi. Kaya çiftinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki sorgusu devam eden seyyar satıcı L.C.’nin ise ifadesinde, "Her zamanki gibi normal satışımı yaptım. Neden oldu bilemiyorum" dediği öğrenildi. L.C.’nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel