Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Alaşehir’de Otobüs Firmasının Yazıhanesini Ateşe Verdiler
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde şehir içi ve şehirler arası hizmet veren bir otobüs firmasının şoförleri, daha çok şehirler arası sefer yapan başka bir otobüs firmasının ilçelerindeki otogarda yazıhane açmasına tepki göstererek, rakip firmanın otobüslerinin ilçeye girişini engellemeye çalıştı.
Açılan yazıhane gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateşe verilerek, kullanılamaz hale getirildi.
Alaşehir merkezli bir otobüs firmasının şoförleri, rakip başka bir firmanın otobüslerinin ilçeye girmesini engellemek amacıyla eylem yaptı. Yaklaşık 40 kişilik grup Alaşehir-Sarıgöl karayolu Çataltepe mevkiinde, karayolunu kapatarak, Sarıgöl ilçesinden saat 08.30’da İzmir’e gitmek üzere yola çıkacak olan otobüsü şehre sokmamak için toplandı. Polisle grup arasında yaklaşık 30 dakikalık anlaşma çabası sonuç vermeyince, gruba çevik kuvvet müdahale ederek dağıttı. Çataltepe mevkiinden dağılan grup otogara geldi. Burada da polisle süren tartışmalar zaman zaman gerginleşti. Saat 09.00’da Alaşehir Otogarı’na girmesi gereken rakip firma otobüsü, yaklaşık bir saatlik gecikmeyle polis kontrolünde otogara girmeden çevre yolu üzerinden İzmir’e gönderildi. Otobüsün gitmesiyle grup da dağıldı. Öte yandan, polis, gece saatlerinde otogar içerisinde bulunan rakip firmanın yazıhanesini ateşe veren kişi veya kişilerin bulunması amacıyla geniş çaplı soruşturma başlattı. Alaşehir merkezli otobüs firmasının yetkilisi Ahmet Peker, "Burada usulsüzlük var. Bizi burada eziyorlar. Bize Manisa’da yazıhane vermiyorlar. Onlara veriyorlar. Biz Manisa’nın ilçesiyiz, evladıyız. Ben burada bütün esnafıma borcumu, vergimi ödeyemiyorum. Benim ekmeğimi devler yemeye çalışıyor, biz mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz Salihli, Turgutlu, Manisa oto garajlarına giremiyoruz, onlar da bizim garajımıza girmesinler" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel