Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Alaşehir’de huzur operasyonu
Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç yönetiminde Alaşehir ilçesinde 300 polisin katılımıyla 4 saat süren huzur operasyonu yapıldı. Operasyonda haklarında yakalama kararı bulunan 4 kişi gözaltına alınırken, 5 yabancı uyruklu bayanın da çalışma ruhsatı olmadığı halde çalıştıkları tespit edilerek yasal işlem yapıldı.
Manisa merkezden 250 polis takviyesi ile Alaşehir ilçesinde 300 polisin katıldığı huzur operasyonu yapıldı. Şehrin giriş ve çıkışlarındaki 5 bölgede ekipler trafik uygulaması yaparken diğer ekiplerde ilçe merkezinde uyuşturucu, trafik, kaçakçılık, asayiş, terör alanlarında aram yaptı.
Operasyonda 48 işyeri denetlenirken, haklarında yakalama kararı bulunan 4 kişi gözaltına alındı. 5 yabancı uyruklu bayanın çalışma ruhsatı olmadığı için yasal işlemin yapıldığı operasyonda 2 kişiye yasak alanda tütün mamulleri tüketmekten 210’ar lira para cezası kesildi. 3 işyerine mesul müdürleri olmadan çalıştırıldığı için tutanak tutulan operasyonlarda ayrıca 86 araç trafik kontrolünden geçirildi ve 6 araç sahibine toplam 5 bin 282 TL idari para cezası kesildi.
"Amacımız suç işlenmeden önlemini almak"
Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, “Ülkemiz genelinde son zamanlarda meydana gelen olaylar ile ilgili ilçelerimizde meydana gelebilecek olayların önlenebilmesi, haklarında arama ve yakalama kararları bulunan şahısların yakalanması, kanunlarca taşınması, bulundurulması ve kullanımı yasaklanan her türlü malzemenin ele geçirilmesi ile yaklaşık 300 polisimizle Alaşehir’de operasyon yaptık. Amacımız vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini en iyi şekilde sağlamak, suçlar oluşmadan suç aletlerini ve ortamlarını yok etmek. Suç işlenmeden önlemini almak” diyerek bu tür operasyonların devam edeceğini ifade etti.
Alaşehirli vatandaşlar da bu tür operasyonların güvenlikleri için gerekli olduğunu belirterek, polise destek verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel