Teknokent masaya yatırıldı

YAŞAM

Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut BOZ, Ege Bölge Direktörü Birol KAYA ve Manisa Şube Müdürü Metin ÇİFTÇİ ile KOSGEB Kurucu Başkanı, Rekabet Kurumu Eski Başkanı ve Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tamer MÜFTÜOĞLU CBÜ Rektörü Prof. Dr. A. Kemal ÇELEBİ'yi ziyaret etti.

 TEB Girişim ve Kobi Bankacılığı uzmanları Altan ENSARİ, Ufuk AKBULUT ve MCBÜ Teknokent Genel Müdürü Cem TUNA’nın da hazır bulunduğu ziyarette, Ar-Ge girişimcilik, inovasyon, TEB-Teknokent işbirlikleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

Prof. Dr. A. Kemal ÇELEBİ, öğretim üyesi olduğu Maliye Bölümü’nde yıllar önce ilk girişimcilik derslerini başlattığını ve bugün hem girişimcilik, hem inovasyon alanlarına aynı önemi ve önceliği verdiğini anlattı. Ülkemiz ekonomik gelişiminin girişimcilik ve inovasyon ile tamamlanacağını, önümüzdeki dönemde bu alanlarda TEB ve MCBÜ Teknokent işbirliğinin mümkün olduğunu, bu tip işbirliklerinin hem Üniversitemiz hem Manisa sanayisi için değer katacağını vurguladı.

 

Prof. Dr. Tamer MÜFTÜOĞLU ve Turgut BOZ ise, Manisa Celal Bayar Üniversitesi’ni ilk kez ziyaret ettiklerini belirterek, yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle Rektör Prof. Dr. A. Kemal ÇELEBİ'ye teşekkürlerini ilettiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.