"BBP'YE HER YERDE TEVECCÜH VAR"

SİYASET

Büyük Birlik Partisi Kula Belediye Başkan adayı Güzin Çetinkaya, halkın her kesiminden büyük bir teveccüh gördüklerini söyledi.

Büyük Birlik Partisi Kula Belediye Başkan adayı Güzin Çetinkaya, halkın her kesiminden büyük bir teveccüh gördüklerini söyledi. 


Büyük Birlik Partisi Kula Belediye Başkan Adayı Güzin Çetinkaya esnaf ziyaretlerinde bulundu. Halk Pazarını dolaşan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Çetinkaya yoğun ilgi gösterdi.


HALK PAZARINI GEZDİ


Yerel seçimler yaklaştıkça Belediye Başkan adayları çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kula’da Adaylar yoğun bir tempoda çalışırken Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Güzin Çetinkaya en çok çalışan isimler arasında ön plana çıkıyor. Çetinkaya vatandaşlarla bire bir muhatap olarak hem sorunlarını dinliyor hem de seçim çalışmalarından bahsediyor. Pazar esnafını dinleyen Çetinkaya başkan olması durumunda bu sorunları çözeceğini belirtti.



VATANDAŞLARDAN TAM DESTEK


Vatandaşlarla yaptığı konuşmalarda Büyük Birlik Partisi’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu’ndan bahseden Çetinkay, Yazıcıoğlu’nu yol gösterici olarak gördüklerini ve kendisini örnek aldıklarını söyledi. Güzin Çetinkaya çalışmalarını ara vermeden devam edeceklerini ve seçime kadar her kese ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.