Vali Bektaş Trabzonlu Hemşehrilerine Veda Etti

MANİSA

Manisa Polis evinde 2 yıl görev yaptığı Manisa’dan ayrılması öncesinde Manisa Trabzonlular Derneği üyesi hemşerileri ile bir araya gelen Vali Erdoğan Bektaş İsmail Aydın’ın sorularını cevaplandırdı.

Manisada 2 senedir görev yaptığını ifade eden Vali Erdoğan Bektaş. Önümüzdeki hafta Rizede’ki görevimize başlamış olacağız.

Manisanın varlığı zenginliği bir çok projemizin tetikleyicisi oldu. Manisa çok büyük potansiyeli olan bir havza.


Adını koyduğumuz ve projeleştirdiğimiz çalışmların dışında da aklımızda daha bir yığın yeni fikir vardı. Tarımı , Saniyisi çeşitliliği ile çok yönlü bir potansiyeli var Manisa’nın. Tarımda ve eğitimde gerçekleştirdiğimiz projeler ile dolu dolu iki sene geçti.


Yol aldığımız projeler var biraz daha emek isteyen projeler var. Mesajımızı verebildiğimizi düşünüyorum. Farkındalık oluşturmak istediğmiz çalışmalar
vatandaşımızın da farkettiği alanlar oldu.


En çok gelen soru bu projeler devam edermi yönünde. Yeni gelen arkadaşımızın iş anlayışı ile projelerimizin örtüşeceğini ve yeni açılımlarda ekelenerek daha güzel bir şekilde yola devam edileceğine inanıyorum.


Ortaya bir proje konulduğunda vatandaş tarafından inanılırlığı ve kabul edilebilirliği güçlü değil ise ise o proje kalır. Güçlü ise vatandaşın sahiplenmesi ile devam eder.


Umarız bizim projelerimiz öyledir. Vatandaş sahipliği projelerimizin devamını sağlar. ‘’ Dedi


MANİSANIN GELECEĞİ AÇIK


Projelerini yaparken ileriyi görerek hareket etmeye çalıştıklarını, hedeflerinin Manisa’yı çevredeki gelişmelerde 1 adım öne taşımak olduğunun vurgulayarak.


‘’Manisa büyük bir gelecek. Biz önden hareket etmeye çalıştık Ototyollar, L,imanlar, Havayolları, Havaalanları , demiryolları bütün bu alt yapı oluşmadan tavır almak önemlidir. Oluştuktan sonra zaten bazı şeyler belli oalcaktır. Bir Çandarlı Limanı devreye girmeden bölgeye kazandıracaklarını göz önüne alıp uygun bir alt yapı geliştirebilirseniz öne geçersiniz. Biz Soma’da bir büyük Osb ve Lojistik bölgesi girişimini başlattık.


Bunu üniversitemizde çok yönlü çalıştı koca bir kitap yaptı. Bölgeye Olası etkilerini araştırdı. Biz prozelerimizi hep sesli geliştirdik. Vatandaşımız ne düşündüğümüzü biliyor. Somalı bu projesinden vaz geçmek istemeyecektir.


Projelerimiz yürüyecektir. Belki de yenileri eklenerek yürüyecektir. Manisa’da bu potansiyel var biz sadece farkettik, farkedilmesini sağladık. Bu da bizim tesellimiz.


Her ayırılıkta bir burukluk vardır. Mnaisa’da benim hesabım 3 sene üzerindeydi. Biraz daha kalabilseydik projelerimizin biraz taban tutmasını isterdik.

Bizim Rize’ye gididşimizin gerekçesini herkes biliyor. İnsanın içini sıkacak bir durum yok. Gidişimiz problemli bir şekilde değil. Orda bizim hizmetimize ihtiyaç var. Burası benim 16. Yerim olacak. gideceğimiz yerde aynı heyecanla, severek , isteyerek hizmetimizi yapacağız.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.