Taydaş; "İlerici bir anlayışla Şehit Yakınlarının ve Gazilerin sesiyiz"

MANİSA

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş ile birlikte Şehit yakınları ve Gaziler yemekte bir araya geldiler. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş düzenlediği yemekten dolayı Gazi Engin Bakırtaş'a teşekkür ederek ilerici bir anlayışla şehit yakınlarının, gazilerin sesi olmaya devam edeceklerini kaydetti.

 Gazi Engin Bakırtaş tarafından verilen yemekte Dernek çalışmaları başta olmak üzere bundan sonra yapılacak olan faaliyetler hakkında değerlendirme yapan Şehit yakınları ve Gaziler birlik mesajı verdiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş ise Gazi Engin Bakırtaş'a teşekkür ederek şunları söyledi: ‘Şehitlik ve Gazilik kavramlarını yüceltmek için gayret ve çabamızı asla eksik etmedik bundan sonra da aynı bilinçle yolumuza devam edeceğiz. Derneğimizi profesyonel bir anlayışla yönetiyor daima en iyiyi uygulamalarımıza örnek alıyoruz. İlerici anlayışımızla Şehit yakını ve Gazilerin sesi olmaya devam edeceğiz’ dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.