SGK, Fahriye Hanım’da Öğrencileri Bilgilendirdi

MANİSA

Kayıt dışı istihdamla mücadele konusunda Sosyal Güvenlik Kurumu’nun öğrencilere yönelik eğitim programı çerçevesinde Manisa’nın Salihli ilçesindeki Fahriye Hanım İlkokulu’nda bir program düzenlendi.İlköğretim 3.sınıftan yaklaşık...

Kayıt dışı istihdamla mücadele konusunda Sosyal Güvenlik Kurumu’nun öğrencilere yönelik eğitim programı çerçevesinde Manisa’nın Salihli ilçesindeki Fahriye Hanım İlkokulu’nda bir program düzenlendi.
İlköğretim 3.sınıftan yaklaşık 100 öğrenciye SGK tarafından hazırlanan öykülerin videosu izletildi. Fahriye Hanım İlköğretim Müdürü Mehmet Kardeş tarafından bilgilendirme sorularla pekiştirilerek daha anlaşılır hale geldi. Program sonunda kurum tarafından hazırlanan öykü kitapları öğrencilere hediye edildi. SGK Salihli İlçe Müdürü Aynur Ölgün “Fahriye Hanım ilköğretim Müdürümüz ve öğrencilerimizle birlikte olmaktan çok mutlu olduk. Çocuklarımızın ilgisi mükemmeldi. Onlar bizim geleceğimiz. Bu eğitim sayesinde öğrencilerimizle kucaklaşmak çok güzel bir duygu. Onlara güzel şeyler verdiğimize inanıyorum. Okul müdürümüze de duyarlılığından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.