Şehit Aileleri ve Gazilerden Vali Yardımcılarına ziyaret

MANİSA

Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Manisa Vali Yardımcısı Mehmet Yüce ve Manisa Vali Yardımcısı Abdullah Etil’e ziyaret gerçekleşti.

Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş: ‘Başta Sayın Valimiz Mustafa Hakan Güvençer olmak üzere sizlere Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize gereken önemi vermeniz yanı sıra destekleriniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sebeple bugün bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz kendilerine gereken alaka ve hassasiyetin gösterilmesini bekler. Biz sizlerden bu destekleri görüyoruz’ dedi.

Manisa Vali Yardımcısı Mehmet Yüce: ‘Değerli Şehit Yakınları ve Gaziler sizler bizim için çok önemlisiniz. Elimizden gelen tüm destekleri tarafınıza sunmaya devam edeceğiz’ diye konuştu.

Manisa Vali Yardımcısı Abdullah Etil:’Sayın Valimiz başta olmak üzere bizim için sizler büyük bir değersiniz. Sizleri seviyoruz. Her daim siz vatan kahramanlarının yanında olmaya devam edeceğiz’ dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.