Sarıaliler Yeterli Ve Sağlıklı Suya Kavuşacak

MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula’nın Sarıaliler Mahallesinde gerçekleştirdiği isale hattı çalışmasıyla mahallenin içme suyu sorununu çözüyor. Mahallede bulunan içme suyu...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula’nın Sarıaliler Mahallesinde gerçekleştirdiği isale hattı çalışmasıyla mahallenin içme suyu sorununu çözüyor. Mahallede bulunan içme suyu biriktirme deposunun da MASKİ tarafından yenilenmesiyle, mahalleli daha kaliteli su içecek.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula’nın Sarıaliler Mahallesindeki içme suyu isale hattı çalışmalarına başladı. Mevcut içme suyunun mahallenin ihtiyacını karşılayamaması nedeniyle harekete geçen MASKİ, Çarıkballı Mahallesinin su deposu ile Sarıaliler Mahallesi arasında bir hat oluşturuyor. MASKİ ekipleri tarafından yürütülen 3 bin metrelik isale hattı çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte mahalleye yeterli içme suyu temin edilecek. MASKİ, ayrıca Sarıaliler Mahallesinde bulunan 20 metreküp kapasiteli biriktirme deposunun da bakım ve onarımını yaparak, vatandaşa ulaşan içme suyunun daha sağlıklı bir şekilde depolanmasını sağlayacak.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.