Murat Germen’den Başkan Çelik’e teşekkür

MANİSA

Murat Germen İlkokulu Müdürü Levent Çimen Ve Müdür Yardımcıları, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e Okula Vermiş Olduğu Desteklerden Dolayı Teşekkür Ziyaretinde Bulundu. Eğitime Her Alanda Destek Olduklarını İfade Eden Başkan Çelik, “çocuklarımızın Geleceği İçin Okullarımıza Desteğimiz Sürecek” Dedi.

Murat Germen İlkokulu Müdürü Levent Çimen ve müdür yardımcıları, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e okula vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Eğitime her alanda destek olduklarını ifade eden Başkan Çelik, “Çocuklarımızın geleceği için okullarımıza desteğimiz sürecek” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Murat Germen İlkokulu Müdürü Levent Çimen, Müdür yardımcıları Leyla Tosun ve Burcu Yelken’i makamında ağırladı. Murat Germen İlkokulu olarak Şehzadeler Belediyesinden büyük destekler aldıklarını ifade eden Okul Müdürü Levent Çimen, “Eğitime vermiş olduğu büyük katkılar nedeni ile Murat Germen İlkokulu ve velilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Bu yıl Eğitim ve Öğretime hazırlanmamız için ciddi bir desteğe ihtiyacımız vardı. Okulumuzun büyük eksiklikleri vardı. Bu noktada Şehzadeler Belediyemizin çok büyük destekleri oldu. Sayın Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’in bu nezaketinden ötürü kendisine ve Belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bizler eğitimciler olarak ne zaman kendisine ulaşmaya çalışsak her zaman bizim yanımızda oldular. Okulumuzun yeni eğitim öğretim yılına hazırlanması nedeni ile çaba ve gayret sarf eden herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
“Okullarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz”
Murat Germen İlkokulu Müdürü ve müdür yardımcılarına bu nazik ziyaretleri nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Kurulduğumuz günden beri okullarımıza her alanda destek olmaya devam ediyoruz. Yasalar ve imkanlarımız nispetinde bundan sonra bütün okullarımız hizmetinde olacağız. Murat Germen İlkokulu da Şehzadeler’in köklü okullarından biridir. Gelen taleplere göre bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Öncelikle ben Müdürümüze, idarecilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Onlar bizim gelecek nesillerimizi yetiştiriyorlar. Bizde şartları daha da iyileştirebilmek için bu şehrin hizmetkarı olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetlerimiz hayırlı olsun inşallah. Murat Germen’ de eğitim gören öğrenci kardeşlerimizden büyük başarılar bekliyorum” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.