Malmüdürü Bilgili, Salihli’ye Veda Etti

MANİSA

Manisa’nın Salihli ilçesi Malmüdürü Ali Osman Bilgili, Defterdar Yardımcısı olarak Kahramanmaraş’a atandı. Bilgili, Salihli Büro Memur-Sen tarafından Aile Ocakbaşı Restaurant’ta düzenlenen veda yemeği ile ilçeye veda etti.Malmüdürü...

Manisa’nın Salihli ilçesi Malmüdürü Ali Osman Bilgili, Defterdar Yardımcısı olarak Kahramanmaraş’a atandı. Bilgili, Salihli Büro Memur-Sen tarafından Aile Ocakbaşı Restaurant’ta düzenlenen veda yemeği ile ilçeye veda etti.
Malmüdürü Ali Osman Bilgili’nin 9 ay gibi kısa bir süre Salihli’de görev yaptığını ifade eden Büro Memur-Sen Salihli Temsilcisi Yüksel Cengiz, “Kısa bir süre çalışma imkanımız olmasına rağmen bu süre içerisinde özellikle dairemizdeki uygulamalarda bazı hantallıkları ortadan kaldırarak, birçok yeniliğe imza atması ve soyadı gibi bilgili olduğunu da, girmiş olduğu sınavda derece yaparak göstermesi bizleri memnun etti. Ancak, aramızdan ayrılması ise üzüntü verici. Büro Memur-Sen İlçe Temsilciliği olarak Defterdar Yardımcısı olarak Kahramanmaraş’a atanan Ali Osman Bilgili’ye başarılar diliyorum.” dedi.
Veda yemeği, Büro Memur-Sen Salihli Temsilcisi Yüksel Cengiz’in, Ali Osman Bilgili’ye çiçek takdim etmesi ile son buldu.
Kahramanmaraş’a defterdar yardımcısı olarak atanan Ali Osman Bilgili de veda yemeğinden dolayı Büro Memur-Sen İlçe Temsilciliğine teşekkür etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.