Magider’in İftarına Şehit Yakınları Ve Gaziler De Katıldı

MANİSA

Şehzadeler Belediyesi tarafından hayırseverlerin destekleriyle her gün Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara iftar veriliyor. Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) sponsorluğunda dün gerçekleşen iftar yemeğine şehit yakınları ve gaziler de katıldı.MAGİDER...

Şehzadeler Belediyesi tarafından hayırseverlerin destekleriyle her gün Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara iftar veriliyor. Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) sponsorluğunda dün gerçekleşen iftar yemeğine şehit yakınları ve gaziler de katıldı.
MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu, MAGİDER ailesi olarak böyle bir iftar verdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Aloğlu, “Tüm halkımıza açık olan iftarıma katılan herkese teşekkür ediyorum. İftar sofrası demek bereket demek, iftar sofrası demek hayırların en güzeli demek. Ramazanın en güzel ve en heyecanlı zamanı demek. Bugünde bize nasip oldu. Allah kabul eder inşallah. Bugün aynı zamanda şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi iftarımıza davet ettik. Allah’ın en çok sevmiş olduğu sofrada bizlere eşlik ediyorlar. Bizde bir hayra vesile olduysak ne mutlu bize. Bu ortamlar çok güzel ortamlar. Türk milletinin özlediği ortamlardır. Keşke her zaman Ramazan ayı gibi geçse. Ramazan bittikten sonrada bu hayırlar unutulmamalı. Allah kitabında şehitlerimize ahretteki en güzel sofraları ve cennetteki en güzel bahçeleri müjdelemiştir. İnanıyoruz ki şehitlerimiz de bugün bizimle beraber ailelerinin yanındadır. Soframıza bereket katıyorlar. Biz bu sofradan Cennet kokusunu alıyor ve şehitlerimize, onları yetiştiren ailelerine bir kez daha minnet duyuyoruz” dedi.
Türkiye Gaziler Vakfı Manisa Şube Başkanı Adnan Kaya, kendilerini unutmayarak iftara davet eden MAGİDER’e duyarlılığından dolayı teşekkür etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.