Kula’nın Cadı Kazanı Kaynıyor

MANİSA

2019 Mahalli İdareler Seçimleri hızla yaklaşırken Cumhur İttifakı kapsamında MHP’ye jest yapılması beklenen Manisa ve mevcut MHP’li ilçeleri için adayların açıklanması merakla bekleniyor. Bu süreçte bazı çevreler diğer ilçelerde olduğu gibi Kula’da da senaryolar üretiyor.

31 Mart 2019’da gerçekleştirecek yerel seçimlere sayılı günler kala Manisa ve ilçelerinde Cumhur İttifakının adaylarının kimler olacağı merak ediliyor. Ankara kulislerinden Manisa ve ilçelerinde mevcut AK Parti ve MHP’li belediyelerin aynı şekilde korunacağı bildirilirken, bazı STK (sivil Toplum Kuruluşu) Başkanları 24 Haziranda iyi partiye verdiği desteklerden sonra 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Kula’da Ak Partinin İlçe Başkanın birlikte İYİ Parti Kula İlçe Teşkilatı İle Gizli İttifak içerisinde oldukları Kula Eski Belediye Başkan’ına ilk önce seni cumhur ittifakına aday gösterelim olmazsa Millet İttifakına gideriz dediği Kula halkı tarafından sokaklarda konuşuluyor.
Sayın elmas ‘mı, yakut ‘mu olarak lanse edilen oda ve parti başkanlarının derdi ise anlaşılamıyor. Seçimler yaklaşırken senaryolar Kula sokaklarında dolaşacağa benziyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.