Kılıçdaroğlu’na Yapılan Saldırıya HEGEM Bölge Başkanı Aydın’dan Tepki

MANİSA

HEGEM (Şiddetle Mücadele Vakfı) EGE Bölgesi Başkanı İsmail AYDIN Ana muhalefet lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı. Dün Ankara'da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya bir tepki de HEGEM’den geldi.

HEGEM EGE Bölgesi Başkanı İsmail AYDIN da saldırıyı kınayarak şunları söyledi; “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beyefendiye yapılan adice saldırıyı ve linç girişimini üzüntü ile kınıyorum. Demokrasiye, düşünce özgürlüğüne, adalete yapılan bir saldırıdır bu. Tüm siyasi parti temsilcileri ötekileştirme siyasetini bir an önce geride bırakmalı, ortak paydalarımızla bu ülkeyi sevmeli ve korumalıyız. Siyaset diline hakim olan nefret söyleminin tehlikesi umarım artık fark edilir.

Yüreğimizi yakan şehitlerimizin acısı hepimizin ortak hüznüdür. Millet olarak hem teröre karşı dik duruşumuzu hem de sağduyulu ve vakur tavrımızı her koşulda korumalıyız. Sayın Kılıçdaroğlu'na karşı gerçekleştirilen müessif saldırı son derece üzüntü vericidir ve asla kabul edilemez. Allah ülkemizi bu hallerden muhafaza eylesin." dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.