Kaymakam Özdemir Aşure Dağıttı

MANİSA

Kaymakam Ahmet Özdemir İlçe Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Muharrem ayı münasebetiyle ilçemiz Çarşı Cami de düzenlenen Aşure İkramı Programına katıldı. Aşure ikram programı İlçe İmam hatiplerin okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

 Aşure ikram programına katılan herkese teşekkür eden Kaymakam Özdemir, Camiler sadece ibadet yapma yeri değil geçmişten günümüze kadar vatandaşlarımızın toplumun bi araya getireceğini vatandaşlarımızın dertlerini, dileklerini danışması gereken hususları danışa bildikleri bizde bu kapsamda geçmişten günümüze akseden o güzellikleri bereketleri, o muhabbetleri tekrar yansıta bilmeleri için bu gün öğlen namazında Çarşı Camimizde bir araya geldik Bu kapsamda “Muharrem ayının birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize katkı sağlamasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. "Muharrem ayında Aşure Günü ve geleneği asırlardır yaşatılmakta. Bugünler toplumda birlik ve beraberliği pekiştirmeye vesile oluyor. Vatandaşlarımızla bir arada olmak adına güzel bir etkinlik. İnşallah bundan sonra da bu tür etkinlikleri devam ettireceğiz.

Ben bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Muharrem ayını ile birlikte Camiler ve Din Görevlileri Haftasını yürekten kutluyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

İlçemiz çarşı Cami önünde gerçekleştirilen aşure ikram programına, Kaymakam Ahmet Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Kd.Başç. Mehmet Akcakaya, İlçe Emniyet Amiri Metin Demirel, Kurum Amirleri, Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanı Mehmet Çimen ve bir çok vatandaş katıldı.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.