İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu'ndan Manisa'da Konser

MANİSA

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ses sanatçısı Candan Timur ve saz sanatçıları, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastanesi Ahmetli Ek Ünitemizdeki hasta/danışanlarımıza Ahmetli Saklıbahçe Kır Düğün salonunda konser verdiler.

Konsere Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet ALHAN ve belediye meclis üyeleri, Hastanemiz Başhekim yardımcısı Dr.Hüseyin İLTER, hastanemiz Müdürleri Filiz ELMA, Hülya SÖNMEZ ile Müdür Yardımcılarımızdan Senedin SİNANOĞLU, Türkan YILMAZ, Ahmetli İlçe Hastanesi Müdürü Ali Çankaya katıldılar.
Başhekim Yardımcımız Dr.Hüseyin İLTER açılış konuşmalarından sonra bir buçuk saat süren konserde hastalarımız doyasıya eğlendiler. Konser sonunda sanatçılarımıza Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet ALHAN ve Başhekim Yardımcımız Dr.Hüseyin İLTER tarafından hediye takdim edildi.
Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen, Ahmetli Halk Eğitim Merkezi usta öğreticilerinden Murat MEMİŞ, Saklıbahçe Kır Düğün salonu sahibi Hasan TEKER bey ile çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.