Gazili Öğrenci Manisa’nın Gururu Oldu

MANİSA

Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki Gazi İlkokulu 4/T sınıfı öğrencilerinden Ece Sanlı, 29 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Darüşşafaka Eğitim Kurumlarının sınavını Manisa’dan kazanan tek öğrenci oldu. Ece Sanlı’nın bu başarısı...

Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki Gazi İlkokulu 4/T sınıfı öğrencilerinden Ece Sanlı, 29 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Darüşşafaka Eğitim Kurumlarının sınavını Manisa’dan kazanan tek öğrenci oldu. Ece Sanlı’nın bu başarısı okulu tarafından da ödüllendirildi.
Türkiye’nin en önemli eğitim kurumlarının başında gelen İstanbul Darüşşafaka Eğitim Kurumları tarafından her yıl anne veya babasından biri hayatta olmayan 4. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan ve sınavı kazanan öğrencilerin burslu olarak okutulmasına olanak sağlayan sınavı Manisa’dan sadece Gazi İlkokulu 4/T sınıfı öğrencisi Ece Sanlı kazandı. Sanlı’nın bu başarısı okul idaresi tarafından da takdire layık görüldü.
Okul Aile Birliği Başkanı Yeliz Yazıcı okul adına hazırlanan hediyeyi hazırlanan ödül töreninde 4/T sınıfı öğrencisi Ece Sanlı’ya takdim ederken, 4/T sınıfı öğretmeni Hüseyin Aydın’a da teşekkür edilerek Gazi İlkokulu Müdürü Abdülkadir Topçu tarafından çiçek verildi. Manisa’dan sınavı kazanan tek öğrenci olan Ece Sanlı’nın ise kendisine hediye edilen cep telefonu karşısında oldukça mutlu olduğu görüldü.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.