Eğitim-bir-sen’den Ermiş’e Hayırlı Olsun Ziyareti

MANİSA

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Ebubekir Ermiş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak kendisine yeni görevinde başarılar diledi.Ziyarette Öner’e Eğitim-Bir-Sen...

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Ebubekir Ermiş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak kendisine yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette Öner’e Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim-Bir-Sen Şehzadeler İlçe Yönetimi eşlik etti. Gerçekleştirdiği ziyarette sendika olarak, verdikleri mücadelenin karşılığını almaya devam ettiklerine değinen Öner, “Eğitim çalışanları adına verdiğimiz mücadele, yaptığımız çalışmalar, kirletilmiş sendikal alana getirdiğimiz yeni soluk, sorun çıkarmak yerine öneri ve girişimlerimizle çözüm üreten yaklaşımımız bizi bugünkü noktaya getirmiştir. 400 bin üye sayısını aşmamız, millet iradesine sahip çıkmanın, milletin ve temsil ettiğimiz eğitim çalışanlarının, kamu görevlilerinin hukukunu korumanın sonucudur; mazlumların dertleriyle dertlenmenin, onların elinden tutmanın meyvesidir. Bu durum, insan odaklı ve insanlık eksenli sendikacılığın tercih edilmesidir. Daha yapmamız gereken çok iş, çözmemiz gereken sorunlar; ulaşmamız, dertlerine ortak olmamız gereken mazlum, mağdur ve yetimler var. Onun için daha çok çalışacağız. Bu yolda enerjimizi gece gündüz demeden, canla başla harcamaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş nazik ziyaretlerinden dolayı Öner’e teşekkür etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.