CAMİLERİN IŞILTILARI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesi Hazreti Ömer Camisinin aydınlatmasını gerçekleştirdi. LED aydınlatmalarla Ramazan ayında cami ışıl ışıl olurken, bölge halkı ve cami cemaati de gerçekleştirilen hizmet nedeniyle Manisa Büyükşehir...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesi Hazreti Ömer Camisinin aydınlatmasını gerçekleştirdi. LED aydınlatmalarla Ramazan ayında cami ışıl ışıl olurken, bölge halkı ve cami cemaati de gerçekleştirilen hizmet nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği ve vatandaşlarca büyük beğeni toplayan cami aydınlatmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula ilçesi Hazreti Ömer Camisinin aydınlatması yapıldı. İbadethanelerin önemini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisalı hemşerilerimizin büyük beğenisini toplayan cami aydınlatmalarımıza mübarek Ramazan ayında da hızla devam ediyoruz. Camilerimizi led aydınlatmalarla donatarak ışıl ışıl olmasını sağlıyoruz. Bu anlamda da hiçbir ayrım yapmadan il genelinde cami aydınlatmalarına devam ederek camilerimizin görkemini ortaya çıkarmak istiyoruz” dedi.
Yapılan ışıklandırma çalışmalarının ardından geceleri farklı bir görüntü kazanan Hazreti Ömer Camisi de bulunduğu bölgeye farklı bir güzellik kattı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.