Başkan Kayda, Şampiyon Kızları Ağırladı

MANİSA

Manisa’da düzenlenen minik kızlar voleybol turnuvasında şampiyon olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan 1922 Gençlik ve Spor Kulübü Takımı, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret ederek şampiyonluğunu kutladı.Kulüp...

Manisa’da düzenlenen minik kızlar voleybol turnuvasında şampiyon olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan 1922 Gençlik ve Spor Kulübü Takımı, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret ederek şampiyonluğunu kutladı.
Kulüp Başkanı Muammer Özkan, Antrenörler Hüseyin Kurt ve Mutlu Kılıç ile birlikte ziyarette bulunan şampiyon kızlar, sevinçlerini Başkan Zeki Kayda ile paylaştılar. Ziyarete, Özel Kalem Müdürü Elvan Akçalı Şentarhanacı ile Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz de eşlik etti. Manisa şampiyonu olan sporcuları tek tek kutlayan Başkan Zeki Kayda, ziyaretlerinden dolayı şampiyon kızlar ile Kulüp Başkanı Muammer Özkan, Antrenörler Hüseyin Kurt ve Mutlu Kılıç’a teşekkür etti. Şampiyon kızları ödüllendiren Başkan Kayda, İzmir’de yapılacak olan Türkiye finallerinde genç voleybolculara başarılar diledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.