Yersel, “Yaşlılık adres sormaz…”

GÜNDEM

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Fehmi Yersel Yaşlılar Haftası nedeniyle açıklamada bulundu. Yaşlıların yaşayan birer tarih olduğunu belirten Fersel, “Yaşlılarımız bizler için birer canlı tarih olup Yaşlılık hepimizin yaşayacağı bir süreç olup ne ideolojisi, ne dini ne de ırkı vardır. Çünkü adres sormaz, yaşanılır. Bu yaşanan süreçte de yaşlılarımızın kıymetini bilmek boynumuzun borcudur” dedi.

 Yaşlıların kıymetinin kaybedince değil yaşarken anlaşılması gerektiğini kaydeden Yersel, “Toplum içerisinde maalesef zaman zaman bizler için manevitı yüksek olan değerleri ihmal ediyoruz. Bizler için bir hazine kadar kıymeyli olan yaşlılarımızda bu ihmal ettiklerimiz arasında yer alıyor. Onlarla geçireceğimiz her anın kıymetini iyi bilmeli ve bunu en güzel şekilde değerlendirmeliyiz. Kendimizi Dünyevi işlerden, Tv dizilerinden, programlarından ve buna benzer şeylerden ayıklayıp onlarla daha çok birlikte olabilmenin çabasını göstermeliyiz” dedi.

 “Yaşlılarımız milletimizin onurudur. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir” diyen Yersel, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK Yaşlılarımızın kıymetini, “Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlüyken, tüm gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakmaya hakkı yoktur” sözleriyle ifade etmiştir. Yine AK Parti iktidarları döneminde Yaşlılarımızla ilgili çok önemli uygulamalar hayata kazandırılmıştır. Bizler yaşlılarımızın kıymetini en güzel bilen ve bunu yaşayan bir ecdadın evlatlarıyız. Bu duygularla tüm büyüklerimizin Yaşlılara Saygı Haftasını kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz" ifadesinde bulundu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.