Arslan Başkan sokağa çıkıyor

GÜNDEM

Manisa Barosu eski Başkanı Zeynel Balkız'ın milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etmesinin ardından yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda 345 oy alarak başkan seçilen Avukat Ali Arslan, mazbatasını alarak resmen göreve başladı. Arslan Manisa Barosu olarak adliye içerisinde açıklama yapmakla kalmayıp sokağa çıkacağını söyledi.

 Mazbata töreni ardından açıklama yapan Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan, baro olarak avukatların yaşadığı sorunlara yönelik aktif bir şekilde çalışma yapacaklarını söyledi. Arslan, "Manisa Barosu'na yakışır bir seçim süreci geçirdik ve göreve getirildik. Bu görevin zor olduğunun bilincindeyim. Bu zorlu süreçte başarılı olacağıma inanıyorum. Barolar bir meslek örgütüdür. Diğer meslek odalarına göre bir çok ayrıcalıkları vardır. Avukatların sorunlarıyla ilgii yapacağımız çalışmalar dışa dönük olacaktır. Vatandaşlarımızın karşılaştığı tüm sorunlara aktif çalışmalar yaparak çözüm üreteceğiz." dedi.

Arslan son olarak şunları söyledi, "Avukatlar toplumun her kesimiyle bilikte yaşamaktadır. Avukatlık mesleği bu sorunları vatandaşlarla yaşamakta ve çözüm yolu bulmaktadır. Vatandaşlarımızın hak aramasına destek olacağız. Meclise gelen yeni yasal düzenlemelerle ilgili de tepkisel yaklaşımlarımız olacaktır. Manisa Barosu bundan sonraki süreçte basın açıklamalarıyla yetinmeyecek, gerektiğinde sokaklarda olacaktır. Bu anlamda kendimizi yeterli ve güçlü hissediyorum. Bizler Manisa Barosu'nun kurumsal yapısını daha yukarı taşıyacağız."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.