Büyükşehir kesim yerlerinde poşet dağıttı

GENEL

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 günlük Kurban Bayramı boyunca herhangi bir sorun yaşanmaması için görev başındaydı. Zabıta ekipleri de, kesim noktalarında denetimler yaparak, hem çevre kirliliğinin önüne geçmek, hem de vatandaşların...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 günlük Kurban Bayramı boyunca herhangi bir sorun yaşanmaması için görev başındaydı. Zabıta ekipleri de, kesim noktalarında denetimler yaparak, hem çevre kirliliğinin önüne geçmek, hem de vatandaşların etlerini sağlıklı bir şekilde taşımalarını sağlamak amacıyla torba dağıttı.

Manisa’da Kurban Bayramı’nın huzurlu şekilde geçmesi için Manisa Büyükşehir Belediyesi, 7/24 görev başındaydı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler de, kesim yerlerinde sık sık denetimler yaptı. Denetimlerin yanı sıra olası çevre kirliliğinin önüne geçmek ve kesim yapan vatandaşların etlerini sağlıklı bir şekilde taşımlarını yapmaları amacıyla zabıta ekipleri, vatandaşlara torba ve poşet dağıttı. Vatandaşlar, Manisa büyükşehir Belediyesine destekleri nedeniyle teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde bayramın huzurlu ve güven içinde geçmesi için görev başında olduklarını anlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, “Kurban Bayramı süresince daire başkanlığımıza bağlı personellerimiz Canlı Hayvan Borsası’nda denetimlerini sürdürdü. Bunun yanı sıra kurban kesim yerlerinde de görevli arkadaşlarımız bulundu. Burada vatandaşlarımıza etlerini muhafaza etmeleri için poşet dağıtıldı” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.