Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Sudan hükümet yetkilileri kartlı sayaç hakkında bilgilendirildi
Sudan Hükumetinin Elektronik Kartlı Su Sayacına geçiş planı almasının ardından, Sudanlı yetkililer Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek süreç hakkında bilgi aldı.
MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Dairesi Başkanlığı’na yurt içinden ve yurt dışından ziyaretçiler gelmeye devam ediyor. İl genelinde yürütülen Elektronik Kartlı Sayaç Uygulaması için MASKİ’yi Sudan’dan bir heyet ziyaret etti. Heyeti MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ve Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz karşıladı. Sudan’da Su İşleri departmanında Genel Müdür olarak görev yapan Omer Osman Omer, Bakım Müdürü Mohamed Sıdahmed Ibrahim, devlet desteğiyle Elektronik Kartlı Sayaç süreci ile ilgilenen firmadan Sagid N. Ahmed ve Mortada A. A. Guba ziyaret etti. Daha önce Burundi ve Zimbabwe’den gelen heyetler de MASKİ’yi ziyaret ederek kartlı su sayaçları hakkında bilgi alışverişinde bulunmuşlardı.
Magnesia’dan MASKİ’ye
Abone İşleri Dairesi Başkanlığı’nda oluşturulan ve eski su sayaçlarının sergilendiği Magnesia’dan MASKİ’ye isimli müze, Sudan heyeti tarafından ilgiyle karşılandı. Ziyaretçilere Manisa’nın tüm dünyada tescillenmiş mesir macunu ve çeşitli hediyeler verildi.
Sudan’dan MASKİ’nin Elektronik Kartlı Sayaç uygulaması hakkında bilgi almaya gelen heyetin, sayaçların montajı ve yüksek katlarda ikamet eden vatandaşlara suyun ulaşımı konularındaki sorularını Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz cevapladı. Heyete ayrıca, sayacın sahada rutin kontrolünün yapılması gerektiği bilgisi verildi.
Sahada inceleme yapıldı
Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz, Elektronik Kartlı Sayaç Uygulaması ile ilgili sahada inerek, konuklara sayaçları uygulamalı olarak tanıttı. Sayaçların montajının yapıldıktan sonra hangi koşullarda ve nasıl durması gerektiği heyete anlatıldı. Yaptıkları ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Sudan heyeti MASKİ’ye göstermiş oldukları misafirperverlik ve bilgilendirme nedeniyle teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel