Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu gençlik

SEVGİ EVLERİ KONUKLARINI AĞIRLIYOR..
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Mesir Camii yanındaki alanda kurulan iftar sofrasında Sevgi Evleri’nde yaşayan çocukları ağırladı.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, her gün vatandaşlar ile iftar sofralarında buluşuyor. İftar sofralarında vatandaşlar ile lokmasını paylaşan Başkan Çerçi, Ramazan ayının 15. gününde Mesir Mahallesinde vatandaşlar ve Sevgi Evleri’nde yaşayan çocuklarla iftar sofrasında bir araya geldi. Programa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Eşi Dr. Melek Çerçi, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Meclis Üyeleri Arif Alkan ve Taner Çiçek ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar ve vatandaşlar ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Ramazan ayının maneviyatını Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımız ile yaşadık. İftar soframızda sık sık ziyaret ederek bir araya geldiğimiz kardeşlerimiz ile sohbet etme imkanı bulduk. Rabbim bu mübarek günlerde tüm vatandaşlarımızın dualarını kabul etsin” dedi. Yoğun katılımın olduğu iftar sofrasında vatandaşlar, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye sevgi gösterisinde bulundu.
SARIAHMETLİ’DE DE İFTAR SOFRASI KURULDU
Kırsal mahallelerde ise Sarıahmetli mahallesinde de iftar sofrası kuruldu. İftar yemeğine katılan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin ve daire müdürleri, yemeğin ardından mahallede yaşayan yaşlı vatandaşları ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel