Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

ŞEHZADELER İFTARLARDA GÜZELLİKLERİ YAŞATIYOR..
Ramazan ayının başından bu yana mahalle iftarları ile halkı aynı sofradan buluşturan Şehzadeler Belediyesinin iftar sofrası Hacıhaliller Mahallesinde kuruldu. Her gece vatandaşlarla bir araya gelerek iftar açmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Ramazan ayı boyunca halkımız ile bir arada aynı sofrada iftar açmaya devam edeceğiz” dedi.
Her gün farklı bir mahallede kurulan Şehzadeler Belediyesi iftar sofrası geçtiğimiz akşam Hacıhaliller Mahallesinde kuruldu. Mahalle meydanında kurulan iftar sofrasında 600 vatandaş bir araya gelerek birlikte iftar açtı. Hacıhaliller Mahallesinde düzenlenen iftar programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Her gece farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek iftar yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Her Ramazan ayında iftar sofralarında on binlerce vatandaşımız ile bir araya gelerek kardeşliğimizi ve dayanışmamızı pekiştiriyor, sevgimizi arttırıyoruz. Yardımlaşma duygularımızın en üst seviyelere çıktığı günlerdeyiz. Bu vesile ile tüm hayırseverlerimize de bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Rabbim tüm hayırseverlerimizin hayırlarını kabul etsin inşallah. Her gece farklı bir mahallede vatandaşlarımız ile birlikte iftar yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Ramazan ayı boyunca halkımız ile bir arada aynı sofrada iftar açmaya devam edeceğiz. Rabbim hepimizin tuttuğu oruçları kabul etsin, sağlık ve sıhhat içerisinde günahlardan da arınmış bir şekilde Ramazan Bayramına kavuşmayı nasip etsin. Nice Ramazan aylarında, nice iftar sofralarında birlikte olmayı Rabbimden diliyorum. Yolumuz açık olsun. Mahsulleriniz bereketli olsun inşallah. Hacıhaliller Mahallemize sürekli geliyoruz. Muhtarımızdan ve mahalle halkımızdan gelen talepler doğrultusunda hizmetlerimizi üretiyoruz. İnşallah daha fazlasını da yapacağız. Allah sağlık verdiği müddetçe de sizlerle bir arada olmaya devam edeceğiz. Bu güzel iftar soframıza katılımınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Rabbim hepinizden razı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel