Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu genel kurmay başkanlığı niğde saldırısı

Yunusemre Belediyesinden cami temizliği
 Ali Ağa Camii’nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer,  dini kurumlara hizmet edebilmek amacıyla cami temizleme çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi. Süzer, “Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları ile bu çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Yunusemre ilçemizdeki her camimizi temizlemek istiyoruz. Camilerimizde halı yıkama, kapı ve pencerelerin temizliğine başladık. Bugün Ali Ağa Camii’nde gerçekleştirilen temizlik çalışmasını yerinde inceledik. Yunusemre Belediyesi olarak bu hizmeti sürekli olarak vereceğiz.” diye konuştu.

Mahallelerindeki camilerin temizlendiğini gören vatandaşlar, Yunusemre Belediyesi’nin gerçekleştirdiği temizlik çalışmasından dolayı başta Başkan Çerçi’ye ve personeline teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel