Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa aile hekimleri derneği manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Kadına dair her şey bu eğitimde
 Gaziemir Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Kadının İnsan Hakları-Yeni Çözümler Derneği birlikteliğiyle, dernek tarafından geliştirilen ‘Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı’(KİHEP) isimli eğitim çalışması Gaziemir’de düzenleniyor. Salı günleri olmak üzere haftanın bir günü Hale Kolay tarafından verilen eğitimler 16 hafta sürecek.

Gaziemir Belediyesi’nin seminer salonunda düzenlenen eğitimlerde kadının insan hakları, anayasal ve medeni haklar, kadına karşı şiddet ve aile içi şiddet, şiddete karşı stratejiler, kadının ekonomik hakları, iletişim, toplumsal cinsiyete duyarlı çocuk eğitimi ve çocuk hakları, kadın ve cinsellik, doğurganlık hakları, kadın ve siyaset, feminizm ve kadın hareketi, kadın örgütlenmesi gibi konu başlıklarını ele alacaklarını ifade eden eğitmen Hale Kolay, “Kadına dair her şeyi bu eğitim programında ele alacağız” diyor.

Gaziemirli kadınların yoğun ilgi gösterdiği eğitim programı bilgi aktarımının yanı sıra, grup çalışmaları ve deneyim paylaşımlarını da içeriyor. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen eğitimler katılımcıların günlük hayattan örnekler vermesiyle daha da renkleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel