Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

Doğa'dan yeni yaşam koçları doğdu
Katılımın ve ilginin yüksek olduğu sertifika töreninde sertifika alan tüm katılımcılar üzerlerinde büyük emekleri olan Mehmet Fatih Sözen, Deniz Türkkan ve Aynur Sözen'e teşekkürlerini sundular. Bu anlamlı günle ilgili konuşmada bulunan Doğa Kişisel Gelişim Atölyesi Öğrenci Koçu ve yöneticisi Fatih Sözen, "Hayatın yükü her zaman ağırdır ve bazen bu yükü taşıyamayacak hale geliriz. Akla hemen intihar ihtimali gelir. Zaten hayatı boyunca bunu bir an bile düşünmeyen biri yoktur. İşte öyle bir anda karşınıza biri çıkıyor ve sizinle bir anlaşma yapıyor. Nasıl olsa kaybedecek bir şeyiniz yok ve bunu kabul ediyorsunuz. Oyunun kuralı basit: bundan sonraki hayatınızda o ne derse onu yapacaksınız. İşte bu noktadan sonra hayattaki mutluluğu bulmaya başlıyorsunuz. Nedeni aslında basit: Hayatın yükünü arttıran sizin kendi içinizdeki korkular, engeller ve önyargılar. Artık bunlar olmayınca ve sadece yapılması gerekenleri yapınca mutlulukta kendiliğinden geliyor. Geriye sadece bir soru kalıyor: Peki kim bu kişi? Sizce kim? İşte bunun cevabını Doğa Kişisel Gelişim Atölyesinde buluyorsunuz. Bu duygu ve düşüncelerle paylaşımdan, mutluluktan, yaşamdan ve dostluktan yana olan ve içindeki ben'i gerçek anlamda bulmak isteyen herkesi Doğa Kişisel Gelişim Atölyesi'ne bekliyoruz. Unutmayın mutluluklar paylaşıldıkça artar" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel