Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Urganlıspor, Turgutluspor tesislerinde kampa girdi

Pazar günü Manisa’da Sanayispor ile BAL Ligi playout baraj maçında kümede kalma mücadelesi verecek olan Urganlıspor’a Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın jest yaptı. Turgutluspor tesislerinin kapılarını Urganlıspor’a açan Başkan Akın, takımı pazar gününe kadar Turgutluspor tesislerinde kampa aldı. Urganlıspor’un kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Başkan Akın, “Bende bir Urganlılı olarak takımımız için bu zamana kadar elimden geleni yaptım bundan sonrada yapmaya devam edeceğim. Urganlıspor pazar günü Manisa’da çok önemli bir maça çıkıyor. Sanayispor ile BAL ligi playout baraj maçında kümede kalma mücadelesi verecek. Bizler de takımımızı kampa alarak Turgutluspor tesislerinin kapılarını Urganlıspor’a açtık. İnşallah takımımız BAL liginde mücadelesine devam edecek." dedi. 
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a Urganlıspor verdiği destekten dolayı teşekkür ettiklerini belirten Urganlıspor Mahalle Muhtarı ve Urganlıspor Kulüp Başkanı Tarık Kayabaş ile yönetici Rasim Değer, jestin kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirterek pazar günü Manisa’da 19 Mayıs Stadyumu’nda oynayacakları ve otobüs kaldıracakları karşılaşmaya tüm Turgutlu halkını beklediklerini ifade ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel