Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Türkiye 2'ncisi Miniklere Başkan Şirin’den Destek

 Turgutlu Belediyesinin sporun her dalına verdiği destekler devam ederken, bu kapsamda geçen yıl Türkiye 2.'si olan Selvilitepe Futbol Akademisi’nin minik futbolcularına eşofman takımı hediye edildi. Belediye Başkanı Turgay Şirin’e verdiği bu destekten dolayı teşekkür eden Futbol Akademi Antrenörü Davut Mıdık, “Akademimizde şu an yaklaşık 200 öğrencimiz var. Bu öğrencilerimiz yerel ve alt liglerde mücadele ediyor. U9, U10,U11 ve U12 yaş gruplarında çeşitli turnuvalara katıldık. Oyuncularımız geçen yıl çeşitli turnuvalarda başarılı oldular. Bir takımımız Yalova’da düzenlenen turnuvada Türkiye 2.’si olma başarısı gösterdi. Bu yılda Antalya’da düzenlenecek yerli ve yabancı 61 takımın olacağı turnuvaya katılacaklar. Geçen yılki hedefimizi daha da ileriye götürerek bu yıl Türkiye Şampiyonluğunu Turgutlumuza getirmeyi hedefliyoruz. Bizlere her zaman destek veren Turgutlu Belediye Başkanımız Turgay Şirin’e teşekkür ediyoruz”dedi. 



“Gençlerimize ve çocuklarımıza inancımız tam” 

Öğrencilerin elde ettiği bu başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Başkan Şirin ise “Turgutlu Belediyesi olarak gençlerimizin, öğrencilerimizin sportif faaliyetlerinde her zaman yanlarındayız yanlarında da olmaya devam edeceğiz. Selvilitepe Futbol Akademisi öğrencilerinin geçen yıl elde ettiği başarısını daha da arttıracağına ve Türkiye Şampiyonu olacaklarına inanıyorum. Bizler de turnuvaya katılacak olan öğrencilerimize Sosyal İşler Müdürlüğümüz ile birlikte eşofman takımı hediye ettik. Onlara başarılar diliyor ve tebrik ediyorum”şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel