Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Satır Mustafa ve Taksi Zeki Futsal Turnuvasında 3 hafta geride kaldı

 Satır Mustafa ve Taksi Zeki Futsal Turnuvasında 3 hafta geride kaldı

Akhisar Belediyesi ile Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Satır Mustafa ve Taksi Zeki 2. Futsal Turnuvasında  3 hafta geride kaldı. Turnuvanın 15. gün maçları dün akşam Akhisar Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapıldı.

Turnuvanın 15.gününde Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Spor Salonunda ilk müsabaka saat 19.00’da C grubunda mücadele veren Misak-ı Milli Okulu ile Akigolar  arasında oynandı ve Misak-ı Milli takımı rakibini 7-6 yendi. Günün ikinci maçı saat 20.00’de H grubunda mücadele veren Toplum Sağlığı sahaya çıkmayınca SGK hükmen 3-0 galip oldu. Günün son maçında saat 21.00’de E grubunda mücadele veren Jandarma ligden çekildiği için Keskinoğlu takımı hükmen sahadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu.

Bir üst tura çıkan 5 takım belli oldu

3 haftalık periyot sonunda A grubundan İtfaiye Amirliği, B grubundan Dağdere İlkokulu ve E grubundan Cezaevi, C grubunda Misak-ı Milli Okulu takımı, D grubunda Hastane1 takımları gruplarını lider olarak tamamlamayı garantiledi ve bir üst tura çıkan takımlar oldu.

4.haftanın ilk maçında 17 Nisan Pazartesi günü saat 19.00'da F grubunda Aliya İzzetbegoviç ile Celal Bayar Üniversitesi, saat 20.00'de G grubunda Emniyet Müdürlüğü ile 100.yıl Uygulama Merkezi ve günün son maçında saat 21.00'de H grubunda Selçikli İlkokulu ile Denizbank arasında oynanacak.

Anahtar Kelimeler:
Akhisar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel