Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

Şampiyon takım bölge finallerine gitmek için destek bekliyor

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Vicdan Karaosmanoğlu İlkokulu satranç takımı okullar arası satranç il birinciliği yarışmasında Manisa şampiyonu oldu. Elif Aktaş, Azra Kaya, Halime Ela Gül, Ebrar Yıldırım, Gamze Dursun’dan oluşan satranç takımı üç yıldır müsabakalara katılırken geçen yıl elde ettiği il üçüncülüğünün ardından bu sene birincilik kupasını okullarına götürme başarısı gösterdi. 6 tanesi özel okul olmak üzere 9 takımı geride bırakan minikler kazandırdıkları kupalarını ve sevinçlerini okulda öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştı. 
İl birinciliği kupasını alan minik öğrenciler bundan sonra yapılacak olan iller ve bölge müsabakalarına katılmak istediklerini ancak maddi imkanlarının elvermediğini ve destek beklediklerini söyledi. Öğrenciler, Manisa’yı temsil edebilmek için valilikten, kaymakamlıktan, milli eğitimden, gençlik spor il müdürlüğünden, belediyelerden yardım talep etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel