Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu mısırdaki idam kararları genel kurmay başkanlığı

Şampiyon kupasını Başkan Ergün’ün elinden aldı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar, Futbol Şube Sorumlusu Hakan Kadayıfçılar, Kulüp Genel Müdürü Alpaslan Kaya, Manisa Büyükşehir Belediyespor U-15 Futbol Takımı’nın teknik heyeti ve futbolcuların hazır bulunduğu törende açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Göreve geldiğimiz günden itibaren hep altyapının önemi belirtmiş ve birçok spor tesisimizi Manisamıza kazandırmıştık. Fikri Bayrıl Spor Tesislerini yeniledik, Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde son noktaya geldik. Hep gençlerimize önem verdik. Bugün de U-15 takımımızın şampiyonluk kupasını vermek üzere buradayız. Ben bu başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. İnşallah bu başarıların devamı gelecek. Bizim tek amacımız Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmektir" dedi. 
Başkan Cengiz Ergün'ün konuşmasının ardından alkışlar eşliğinde Manisa Büyükşehir U-15 futbol takımı şampiyonluk kupasını kaldırdı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel