Öne Çıkanlar eğitim bir sen WeWalk Akıllı Baston Mehmet Akın ramis şiyak köprü çalışmaları

Salihlispor’dan örnek karar

Konu ile ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Abdullah Türkkan, "Türkiye Futbol Federasyonu, almış olduğu kararda 23 yaş altı 5 oyuncunun 18 kişilik esame listesine yazılması zorunluluğu getirmişti. Biz de kulübümüz olarak bu kararı destekliyoruz, daha da ileriye götürüyoruz ve yeni sezonda Manisa 1. Amatör liginde 23 yaş ve altı oyuncular ile mücadele edeceğimizi beyan ediyoruz" dedi. 

"Özkaynak düzeni Türk futbolunun kurtuluş reçetesidir" 
Türkkan, sözlerini şöyle tamamladı: "Paranın gücüne kanarak bir sürü transfer yapılacağına, kulüplerin kendi oyuncusunu yetiştirmesi gerekiyor. Bu sayede milyonlarca lira çöp olup gitmez. Altyapıya fazlasıyla önem veren bir kulüp olarak oyuncu yetiştiriciliğinde Manisa'nın gözde kulüpleri arasındayız. Bu kimliğimizi koruyup daha birçok oyuncuyu Türk futboluna kazandırmayı amaçlıyoruz." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel