Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Salihli’nin sultanları umut verdi

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ilk hazırlık maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 yenerek, lig öncesi umut verdi.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor, 1 Ekim’de başlayacak olan sezon hazırlıklarına Baş Antrenör Bora Şensoy yönetiminde sürdürüyor.

Yeşil-beyazlı ekip, sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını ise aynı grupta mücadele edeceği İzmir Büyükşehir Belediyespor ile oynadı. İzmir Büyükşehir Spor Salonu’ndaki maçta üstün bir oyun sergileyen Salihli Belediyespor, rakibine set vermeden 3-0 yenerek, adeta lig öncesi umut verdi. Salihli Belediyespor, setlerde ise 18-25, 23-25 ve 22-25 üstünlük sağladı.

Sezon öncesi hazırlık maçlarının önemli olduğuna değinen Baş Antrenör Bora Şensoy “Hem eksiklerimizi görüyoruz, hem de oyuncular, birbirleri ile uyum sağlıyor” dedi. Hazırlık maçlarına devam edeceklerini belirten Şensoy, Salı günü Venüs Sultanlar Ligi ekiplerinden Seramiksan ile Perşembe günü ise lig ekiplerinden Rota Koleji ile hazırlık maçı oynayacaklarını vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
SalihliBelediyespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel