Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu mısırdaki idam kararları genel kurmay başkanlığı

Salihli Belediyespor Gol Kralını Renklerine Bağladı

Yeşil-beyazlı ekibin yeni transferi Sercan Tunç, Salihli Belediyespor ile anlaşmış olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, “İki sezon öncesi Salihli ekibi Kocaçeşmespor forması ile gol kralı oldum. Bu kez Salihli Belediyespor ile hem gol kralı, hem de şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bana güvenen taraftarları mahcup etmeyeceğim. Gollerimi bu kez Yeşil-beyaz için atacağım” dedi. 
Tecrübeli golcü Sercan Tunç, 2016-2017 sezonunda Salihli Kocaçeşmespor ile 20 maça çıkarken attığı 15 golle Bal 9. Grup'ta gol krallığına ulaşmıştı. 
Kariyerinde TFF 3. Ligde Küçükçekmecespor, Bölgesel Amatör Ligde Çorlu Gençlerbirliği Spor, Sultanbeyli Belediyespor, Cizrespor, Fatsa Belediyespor, Yeni Orduspor, Paşabahçe, Ayancık Belediyespor,Kocaçeşme,Kepez Belediyespor formalarını giyen Sercan Tunç, Türkiye Kupasında 2 maç, TFF 3. Ligde 6 maç, Bölgesel Amatör Ligde ise 97 maçta 37 gol kaydetti. Sercan Tunç'un Bölgesel Amatör Ligde forma giydiği takımlardan Sultanbeyli Belediyespor, Cizrespor, Fatsa Belediyespor, Yeni Orduspor gibi takımların ise şuan 3. Ligde mücadele ettiği öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel