Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa aile hekimleri derneği manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Salihli Belediyespor 3 puanı 5 golle aldı

Manisa Süper Amatör Küme B Grubu ekiplerinden Salihli Belediyespor, ligin 5. haftasında Poyrazdamlarıspor ile karşılaştı. Poyramdamları Stadında oynanan karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi Poyrazdamlarıspor, Ahmet’in attığı golle1-0 öne geçti. Oyunda dengeyi sağlayan Salihli Belediyespor, Ceyhun’un attığı golle skoru 1-1 eşitledi. Yeşil-beyazlı ekip, Hamza ve Ümit’in kaydettiği 2 golle ilk yarıyı 4-1 önde tamamladı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Salihli Belediyespor, Ümit’in attığı golle skoru 5-1 yaptı. Ev sahibi Poyrazdamlarıspor’dan Eren’in attığı gol maçın skorunu 2-5 yaptı.
Grupta aynı puana sahip olan iki takımdan Salihli Belediyespor, aldığı galibiyetle 10 puana yükselirken ev sahibi Poyrazdamlarıspor ise 7 puanda kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel