Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Manisa FK, Oğuz Kocabal’ı renklerine bağladı

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Manisa FK, Sakaryaspor’un 30 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Oğuz Kocabal’la Afyonkarahisar kampında 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde hazır bulunan Manisa Futbol Kulübü CEO’su Levent Devrim, Oğuz Kocabal’ın kendisini ispatlamış bir futbolcu olduğunu söyleyerek, “Yeni sezon öncesinde takımımız hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Sakaryaspor’dan renklerimize bağladığımız Oğuz Kocabal’ın yeni takımı Manisa FK’ya şampiyonluk yolunda önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Bu transferin her iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 
Manisa Futbol Kulübünün, Sakaryaspor’dan renklerine bağladığı tecrübeli orta saha oyuncusu Oğuz Kocabal ise imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, “Manisa Futbol Kulübü, Türk futbolunda son dönemlerde adından başarıyla söz ettirmeye başladı. Kulübümüzün hedefleri çok büyük. Ben de hedefleri büyük olan bir takımın parçası olduğum için çok mutluyum. Takımımın başarısı ve hedeflerine ulaşabilmesi için elimden gelenin çok daha fazlasını yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel