Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak çankaya Gündem şehitler için kınama

Manisa BBSK Tarsus maçına hazırlanıyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligde Etimesgut Belediyespor ve kupada ise Keçiörengücü mağlubiyetlerinin ardından gözünü pazar akşamı deplasmanda karşılaşacağı Tarsus İdman Yurdu maçına çevirdi. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da, Tarsus İdman Yurdu maçının hazırlıkları bugün yapılan çift antrenmanla sürdü. 
TFF 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde güne salonda yaptığı kuvvet çalışmasıyla başladı. Sabah idmanında salonda kuvvet çalışması yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un akşam idmanı ise düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ziraat Türkiye Kupası 3. tur eleme maçında Keçiörengücü’ne karşı forma giyen futbolcular düz koşuyla akşam antrenmanı tamamladı. Diğer grup ise pas çalışması ve baskıya dayalı oyun oynadı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da tedavileri devam eden futbolculardan Ufukhan Bayraktar dinlendirilirken, Yaser Hacımustafaoğlu ise salonda takımdan ayrı olarak çalıştı. Erman Bulucu ise antrenmanın ana bölümünde fizyoterapist Mehmet Yıldız gözetiminde çalıştı. Erman Bulucu antrenmanın son bölümünde takım çalışmasına katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel