Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Manisa BBSK'li gençlerden 4'te 3'lük başarı

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un U-15,16,17 ve 19 futbol takımları hafta sonunda Bodrum Belediyesi Bodrumspor’la kozlarını paylaştı. Üst üste aldığı başarılı sonuçlarla rakiplerinin korkulu rüyası olmaya başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un U-15, 16,17 ve 19 futbol takımları, Bodrum Belediyesi Bodrumspor karşısında haftayı 4’te 3 yaparak kapattı. Manisa Sekiz Eylül Stadı’nda oynanan U-17’ler maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor sahadan 6-0 farklı galibiyetle ayrıldı. Manisa Sekiz Eylül Stadı’nda oynanan günün ikinci maçında ise Manisa Büyükşehir Belediyespor U-19 futbol takımı, Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı. 
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un U-15 ve U-16 futbol takımları ise Bodrum Belediyesi Bodrumspor’la deplasmanda karşı karşıya geldi. Günün ilk maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor U-15 futbol takımı, Bodrum Belediyesi Bodrumspor’a 2-0 mağlup olurken, günün ikinci karşılaşmasında ise Manisa Büyükşehir Belediyespor U-16 futbol takımı, Bodrum Belediyesi Bodrumspor’a 4-0’lık skorla fark attı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un gençleri Bodrum Belediyesi Bodrumspor’la oynadığı 4 maçta ağlara 13 bıraktı, kalesinde ise sadece 2 gol gördü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel