Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Jeopark Kula’dan milli takıma

İki sezondur Efeler Ligi’nde mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor’a 2018-2019 sezonu başında Galatasaray’dan kiralık olarak gelen orta oyuncu 1996 doğumlu Ertuğrul Gazi Metin, 2019 CEV Avrupa Altın Ligi’ne katılacak olan A Milli Erkek Takım kadrosuna seçildi. Jeopark Kula Belediyespor’da gösterdiği başarılı performans ile göz dolduran Ertuğrul Gazi Metin, A Milli takımına seçilmesiyle Kula’ya bir kez daha gurur yaşatmış oldu. 
8 Mayıs 2019 tarihinde Ankara’da kampa girecek A Erkek Milli Takımı, 26 Mayıs - 22 Haziran tarihleri arasında oynanacak olan CEV Avrupa Altın Ligi’nde mücadele edecek. 
Öte yandan 2017-2018 sezonunda Jeopark Kula Belediyespor forması giyen deneyimli orta oyuncu Halil İbrahim Kurt da A Erkek Milli Takımı’na seçildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel