Öne Çıkanlar Başakşehir akhisar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü

İzmir takımları, Manisalı gençlerin peşinde

Manisa Murat Germen Spor Kulübü’nün genç yıldızları büyük takımlar tarafından takip ediliyor. Genç yıldızları Arda Özkan ve Arda Yılmaz'ı Altınordu’ya transfer eden Manisa ekibinin genç yıldızlarını Göztepe, Altay, Altınordu başta olmak üzere birçok takım izliyor. 

Tamamen altyapı düşüncesiyle çalışmalar yaptıklarını belirten Murat Germen Spor Kulübü Genel Koordinatörü Alper Dirik, “Altınordu’ya ikinci oyuncumuzu gönderdik. Daha önce Arda Özkan transferiyle bir birliktelik başlamıştı. Şimdi ise Arda Yılmaz’ı gönderdik. Elit Takımlarımızda forma giyen birçok oyuncumuz takip altında, bunu biliyoruz. İlerleyen yıllarda kulübümüzden çok daha fazla ismi çeşitli takımlara göndereceğimize inancımız tam. Bizim için 'Hayal et, İnan, Başar' felsefesi çok önemli. Bu felsefede yetiştirdiğimiz çok sayıda yeteneklerimiz mevcut. Gelişime açık oyuncularımız var. Hepsini Manisa ve Türk futboluna kazandırmayı amaçlıyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel