Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi şehzadeler belediyesi Sosyal Güvenlik Kurumu karaçoban

Gaziantepspor ve Manisaspor 2. Lig'den de düşmenin eşiğinde

Geçtiğimiz yıllarda Süper Lig'de fırtına gibi esen Gaziantepspor ve Manisaspor'un son hali şaşırtıyor.

Son otuz yılda Türk futboluna Fatih TekkeHasan Özer, Erhan Namlı, İsmail Köybaşı, Oktay Derelioğlu, İbrahim Toramanİbrahim Üzülmez, Kemal Aslan, Erdal Güneş, Erdal Kılıçarslan, Ekrem Dağ, Mehmet Polat, Ayhan AkmanBekir İrtegünCenk Tosun, Muhammed Demir, Ömer Çatkıç, Dany, Tarık El Taib, Bouazizi, Lazarov, Fernand Coulibaly, Elvir Boliç, Julıo Cesar De Souza, Jaziri, Marcello, İvan De Souza, Wagner, İvelin Popov, Samuel Johnson, Maxim Romaschenko, Rodrigo Tabata ve Karcemaskas gibi çok önemli yıldızlar kazandıran, 2004 yılında Kamil Ocak Stadı'nda kazanılan 1-0’lık Roma zaferiyle bütün ülkeyi sevince boğan Gaziantepspor, şimdi yok olmanın eşiğinde.

Yine bir diğer kötü durumdaki takım olan Manisaspor da bir dönem Süper Lig'de 3 büyüklerin korkulu rüyasıydı. Yetiştirdiği futbolcularla şimdiki birçok yıldızın çıkış noktası olan Ege ekibinde Arda TuranCaner ErkinHakan BaltaSelçuk İnan gibi milli futbolcular forma giyiyordu.

İki takımın da şimdiki hali eski günlerinden tamamen farklı. 2. Lig Beyaz Grup'ta Gaziantespor ve Manisaspor'un (-9)'ar ceza puanları var. Gaziantep -2 Manisa  -8 puanla ligin dibindeler. Bu grupta küme düşecek takım sayısı 3.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel